Wie is Garro?

Ik ben een enthousiaste, gemotiveerde, 44-jarige ondernemer met een passie voor radio en muziek. Sinds het begin der tijden maak ik radioprogramma’s – ik heb dan ook ruime ervaring met het inzetten en gebruiken van mijn stem. Ik ben iedere werkdag te horen op mijn radiostation GoudaFM, waarvan de studio is gevestigd vlakbij het centrum van Gouda en wat 24 uur per dag beluisterd kan worden.

Na het voltooien van de cursus Leren Stemacteren in 2012 spreek ik radiocommercials, documentaires en andere geluidsfragmenten in. Voorbeelden zijn te vinden onder ‘Media’, en geluidssamples van mijn stem zijn ook te vinden in de blokjes aan de linkerkant.

In 2012 is tevens de GW Media & Entertainment groep opgezet, waaronder de volgende elementen vallen: media production, radio station GoudaFM, music production, commercials production.

Naast audio-gerelateerde bezigheden heb ik een intensief werkverleden op het gebied van OV-technologie en ICT. In 2000 heb ik M-Solutions BV opgezet. Voor meer informatie hierover verwijs ik u graag door naar mijn LinkedIn pagina.

photo